TSD Dolj a încheiat campania de plantare de copaci la Cetate

IMG-20170324-WA0148

Campania TSD #TineriiÎmpădurescRomânia a luat sfârșit vineri, 24 martie, în Dolj cu o ultimă acțiune de plantare de copaci desfășurată în comuna Cetate.

Peste 500 de salcâmi, frasini și mesteacăni au fost plantați în zona Liceului din Cetate, scăldați în apa Dunării. Echipa TSD Dolj condusă de deputatul Alexandra Presură, președinte TSD Dolj, s-a bucurat de sprijinul deputatului Alina Tănăsescu, vicepreședinte PSD Dolj și cel al primarului comunei Cetate, Marin Duță. Acesta a participat la acțiunea de plantare cu zeci de tineri din comună.

„Am reușit să plantăm mii de copaci în Dolj și putem spune că am încheiat o campanie de succes. Ne bucurăm că putem trage un semnal de alarmă și stopa desfrișările excesive care au loc la noi în țară. În toate comunele în care am desfășurat acțiuni am fost primiți cu căldură și entuziasm. Tinerii doljeni s-au bucurat să facă parte din acest proiect”, a declarat deputatul Alexandra Presură, președintele TSD Dolj.

Campania #TineriiÎmpădurescRomânia s-a desfășurat în Dolj în Municipiul Calafat, comunele Cernătești, Scaești și Cetate.

 

Powered by themekiller.com