TSD Dolj a ajutat la plantarea a peste 6000 de puieți în comuna Cetate

tsd-dolj-si-marin-duta

Tinerii social-democrații doljeni au desfășurat o amplă acțiune de împădurire în localitatea Cetate, alături de primarul Marin Duță și locuitorii din comună.

În cadrul activitătii au fost plantați aproximativ 6000 de puieți de salcâm, stejar și tei.

tsd„Împreună cu colegii din Organizaţia Judeţeană Dolj a #TSD, am participat astăzi la o amplă acţiune de plantare de arbori în superba comună #Cetate, aşezare port la Dunăre, cu un potenţial de dezvoltare extrem de promiţător.
În cadrul campaniei de revitalizare a #mediuluiînconjurător desfăşurată astăzi, #TSDDolj a reuşit plantarea a aproximativ 6.000 de puieţi, marea majoritate din specia salcâm şi stejar.
Acţiunea de plantare a pomilor este deja o tradiţie a TSD Dolj, anul trecut fiind derulată în mai multe localităţi ale judeţului.
Mulţumesc colegilor şi prietenilor mei pentru prezenţa la frumoasa acţiune de astăzi, precum şi autorităţilor locale și locuitorilor din comuna Cetate, îndeosebi domnului primar #MarinDuţă, pentru sprijinul acordat în reuşita acestei activităţi.
În perioada următoare, TSD Dolj va organiza şi alte evenimente specifice, pentru că dorim să ne implicăm intens în viaţa socială a localităţilor din judeţ, şi să ajutăm oriunde este nevoie de noi!”, a declarat deputatul Alexandra Presură, președinte TSD Dolj. 

Powered by themekiller.com