Sute de tineri au participat la întâlnirile TSD din județ

filiasi

Președintele TSD Dolj, Alexandra Presură, președintele executiv Mihai Rădoi și mai mulți vicepreședinți ai organizației de tineret a PSD Dolj au participat la adunările cu tinerii din județ desfășurate în perioada 31 martie – 3 aprilile 2017.

Vicepreședinții TSD au reușit să facă un pas important în definitivarea organizațiilor locale ale TSD Dolj mobilizând la discuții tinerii din orașele Filiași, Bechet și comunele Calărași, Ostroveni, Rojiște, Gîngiova, Valea Stanciului, Măceșu de Jos,Pielești, Dioști, Ghindeni, Giubega, Goicea, Verbița, Breasta.

Președintele TSD Dolj, deputatul Alexandra Presură, a precizat că aceste întâlniri sunt un prilej prin care se reușește păstrarea unei bune comunicări cu tinerii din județ. „Am cunoscut în aceste zile sute de tineri ambițioși și pregătiți. Am reușit să dezbatem problemele comunităților doljene și chiar să venim cu soluții reale pentr multe dintre acestea. Tinerii doljeni sunt interesați să se dezvolte, să își facă propriile afaceri dar și să învețe, să performeze pentru a se putea implica în domenii precum sănăate, învățământ și administrație locală”, a declarat deputatul Alexandra Presură.

Campania de constituire a organizațiilor de tineret în comunele doljene va continua și în perioada următoare.

Powered by themekiller.com