Școala Politică a TSD Dolj, un real succes

FullSizeRender

În perioada 22 – 24 septembrie, Băile Herculane, a avut loc Școala Politică a TSD Dolj, eveniment desfășurat sub motto-ul: #makethingshappen.

Cei 200 de tineri social-democrați din județul Dolj au avut ocazia să socializeze, să se cunoască mai bine dar și să acumuleze cunoștințe din cele trei cursuri pe care liderii TSD Dolj le-au pregătit: Administrație publică centrală și locală, Mentoring politic și Public speaking.

”În acest weekend a avut loc, la Băile Herculane, unul dintre cele mai benefice evenimente organizate de TSD Dolj, eveniment la care au participat aproximativ 200 de tineri din județ și în care ne-au fost alături lideri politici de la nivel local și național. În cadrul cursurilor desfășurate pe parcursul celor două zile de dezbateri au fost aduse în actualitate teme de interes ale administrației locale și centrale, dar și teme de mentoring politic sau public speaking. Am învățat împreună cum putem să performăm ca tineri politicieni, dar și cât de greu poate fi acest drum al politicii și ce sacrificii trebuie făcute pentru a putea să ne punem în slujba cetățeanului. Totodată, a fost și un bun prilej de socializare și legarea de prietenii, cele două seri încheindu-se într-o atmosferă extrem de placută. Echipa #TSDDolj mulțumește pentru sprijinul acordat liderilor locali ai partidului, care ne sunt alături în permanență și ne învață să fim competitivi și asumați, dar și invitaților, care au răspuns cu drag dorinței noastre de a se alătura acestei inițiative.

Alături de noi au fost președintele PSD Dolj, Claudiu Manda– vicepreședinte Senatul României, Lia Olguta Vasilescu – ministrul Muncii și Justiției Sociale, președintele TSD, Gabriel Petrea – ministrul Consultării Publice și Dialogului Social, Adrian Mlădinoiu – secretar de stat SGG, Cosmin Butuza – secretar de stat Ministerul Tineretului și sportului, parlamentarii Radu Preda , Lavinia CraioveanuIon CalinFlorin Stancu, Alina ElenaTănăsescu, Petre Florin Manole, lideri ai administrației Municipiului Craiova Mihail Genoiu, Stelian Bărăgan, și județului Dolj Ion PrioteasaOana BicăCosmin Vasile, dar și lideri PSD din județele vecine Aladin Georgescu”, a precizat Alexandra Presură, președintele TSD Dolj.

 

Powered by themekiller.com