Peste 8000 de social-democrați doljeni i-au adus un ultim omagiu Majestății Sale Regele Mihai I

FB_IMG_1512923636199

Peste 8000 de social -democrați doljeni a participat duminică, 10 decembrie 2017, la manifestarea prin care s-a dorit aducerea unui ultim omagiu Majestății Sale Regele Mihai I. FB_IMG_1512979402324

În fruntea coloanei formate de social – democrații doljeni s-au aflat președintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, și ministrul muncii și justiției sociale Lia Olguța Vasilescu, ce i-au avut alături pe parlamentarii doljeni și primarul Craiovei, Mihail Genoiu, viceprimarii Adrian Cosman și Stelian Bărăgan, președintele Consiliului JUdețean Dolj, Ion Prioteasa,  vicepreședinții Cosmin Vasile și Oana Bică, administratorul județului Dolj Cosmin Durle dar și administratorul public Sorin Manda, consilierii municipali și județeni. “Suntem prezenți cu tot ceea ce reprezintă primarii noștri, consilierii locali, președinții de organizații locale,  conducerea de la Tineret, de la Femei, de la PES Activists, de la Organizația de Seniori a partidului. Noi am anulat, așa cum știți, orice convocare de miting, în momentul în care a survenit decesul Majestății Sale, și suntem aici doar pentru a ne aduce omagiul unei personalități foarte importante pentru Craiova deoarece printre ultimele decrete regale semnate de Majestatea Sa se află și cele de înființare a Universității din Craiova și a Filarmonicii „Oltenia” Craiova”, a afirmat ministrul muncii și justiției sociale Lia Olguța Vasilescu.

“Probabil că suntem vreo 8.000 de persoane și am venit să aducem un ultim omagiu Maiestății Sale Regele Mihai I pentru că pentru Craiova și pentru Oltenia sunt lucruri pe care le-a făcut și pe care nu le putem uita: a emis decretele de înființare a Universității din Craiova, a Filarmonicii. Mai vreau sa precizez că, din anul 2013, Maiestatea Sa este cetățean de onoare al municipiului Craiova. Este un gest pe care cred că era normal și corect să-l faceam, să-i recunoaștem meritele și eforturile făcute. Noi am venit doar cu acest mesaj aici, am renunțat la ideea de a face un miting, la care ar fi venit minim 30.000 de persoane. Dar acum nu vorbim despre acest lucru”, a precizat Claudiu Manda.

Powered by themekiller.com