Peste 35 de tineri social-democrați din Dolj au participat la Școala Politică de la Neptun

tsd neptun. 10 jpg

Președintele TSD Dolj, Alexandra Presură însoțită de o delegație a Biroului Permanent al TSD Dolj dar și de peste 30 de tineri social – democrați din județ, a participat la Școala Politică de Vară de la Neptun desfășurată în perioada 15-18 iunie 2017.

Evenimentul TSD România desfășurat sub cupola TSD Constanța a reunit peste 800 de tineri din întreaga țară care sau bucurat de mare, soare, participând și la numerose seminarii.

Alături de tinerii social-democrați s-au aflat Ministrul Dialogului Social, președintele TSD, Gabriel Petrea, vicepreședintele Senatului, președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, vicepreședintele PSD, Ecaterina Andronescu, Ministrul Tineretului și Sportului Marius Duncă, numeroși parlamentari și secretari de stat.

Tinerii au fost recompensați pentru munca depusă cu trei petreceri tematice.

„Ne-am bucurat să fim alături de tinerii din țară, să ne cunoaștem mai bine, să învățăm unii de la alții și să venim cu idei și proiecte noi. Școala de vară va fi o tradiție la care Doljul va fi reprezentat mereu cu mândrie”, a declarat președinele TSD Dolj, Alexandra Presură.

Powered by themekiller.com