Alexandra Presură, președinte TSD Dolj: Implicarea tinerilor în politică reprezintă o șansă pentru România

20170331_184247

Președintele TSD Dolj, deputatul Alexandra Presură a participat vineri, 31 martie 2017, a Târgu – Jiu, la Conferința de Alegeri a organizației de tineret a PSD Gorj. Cu această ocazie președintele TSD Dolj a transmis mesajul de susținere a conducerii TSD România și a transmis un mesaj tinerilor social-democrați prezenți la conferință dar și noii echipe a TSD Gorj.

„Azi faceți un pas înainte pentru continuarea muncii depuse de președintele încă în funcție Claudiu Manta pentru consolidarea echipei TSD Gorj. Implicarea tinerilor în politică reprezintă o șansă pentru România. Noi tinerii social-democrați formăm cea mai mare organizație politică de tineri din România și implicarea fiecăruia dintre noi se vede în rezultatele obținute în cadrul celor două etape de alegeri pe care le-am depășit cu un real succes anul trecut.

Trebuie să menționez că județul Dolj a obținut un scor execelent la alegerile parlamentare din decembrie 2016 și că, din punctul meu de vedere, implicarea tinerilor a avut un efect real. Susținerea de care se bucură tinerii în cadrul organizației PSD Dolj a fost mereu importantă pentru noi. Avem șapte consilieri județeni tineri, consilieri locali, doi deputați din cadrul TSD Dolj. Media de vârstă a deputaților și senatorilor doljeni este de 40 de ani. Acest lucru vorbește despre sprijinul pe care organizația și conducerea PSD l-a acordat tinerilor.

Trebuie însă să vă spun că doar prin muncă ne putem realiza obiectivele, doar dacă ne implicăm vom face diferența. Vreau să vă motivez să vă implicați și împreună să construim generația 2020”, a declarat deputatul Alexandra Presură.

La Conferința de Alegeri a TSD Gorj a participat un număr de  185 de delegați din întreg județul. Lucrările conferinței au fost prezidate de președintele TSD Gorj Claudiu Manta iar prezidiul a fost compus din Radu Țuțu, deputatul Alin Văcaru, deputatul Alexandra Presură,vicepreședintele Consiliului Județean Gorj Ciprian Florescu, președintele Consiliului Județean Gorj Cosmin Popescu, senatorul Cârciumaru Florin, deputatul Aida Căruceru și președintele TSD Târgu – Jiu Ștefan Constantin.

Claudiu Manta, împlinind vârsta senioratului, a predat ștafeta conducerii TSD Gorj vicepreședintelui Dumitrașcu Constantin.

Powered by themekiller.com